منو سایت

روش‌هایی برای ساده‌سازی حفاظت نقطه پایانی

 تاریخ انتشار :
/
  اخبار استارتاپ
روش‌هایی برای ساده‌سازی حفاظت نقطه پایانی

همانطور که محیط های کاری بیشتر و بیشتر همگرا می شوند و رشد می کنند و تکامل می یابند، امنیت نقطه پایانی پیچیده تر و چالش برانگیزتر می شود. طبق مطالعات، حدود 70 درصد از سازمان ها حداقل یک حمله نقطه پایانی را تجربه کرده اند. این حملات معمولاً داده ها و/یا زیرساخت فناوری اطلاعات آنها را به خطر می اندازد. بسیاری از سازمان ها نیز طی سال گذشته شاهد افزایش حملات نقطه پایانی بوده اند. این آمار علاوه بر افزایش تعداد حملات، افزایش سریع تنوع و پیچیدگی آنها را نیز هر ساله نشان می دهد. در نتیجه امروزه مدیریت و ایمن سازی نقاط پایانی بسیار مهم است. در این مقاله بررسی خواهیم کرد که چه اقداماتی برای تسهیل این فرآیند باید انجام شود.

نقاط پایانی دروازه هایی هستند که مهاجمان برای دسترسی به داده های سازمان ها از آنها استفاده می کنند. عدم محافظت از این نکات، سازمان شما را در معرض حملات و خطرات احتمالی قرار می دهد و عواقب اقتصادی، اعتباری و حقوقی زیادی را برای شما به همراه خواهد داشت. ایجاد یک استراتژی امنیتی نقطه پایانی با اتخاذ یک رویکرد سازگار برای محافظت شروع می شود. بهترین راه برای دستیابی به این هدف از طریق نظارت مستمر تهدید، شناسایی و اتوماسیون وظایف امنیتی مهم نقطه پایانی است، اما مراحل ساده ای وجود دارد که می توانید انجام دهید. با ما همراه باشید تا با این مراحل آشنا شوید.

  • وصله های امنیتی را در اسرع وقت نصب کنید

مدیریت به‌روزرسانی‌های نرم‌افزار، به‌ویژه وصله‌های امنیتی نقطه پایانی، به محافظت از سازمان شما در برابر تهدیدات شناخته شده کمک می‌کند. طبق بررسی ها و تحقیقات، حدود 60 درصد از قربانیان نقض، وجود یک آسیب پذیری شناخته شده و اصلاح نشده را گزارش کرده اند. عدم نصب وصله امنیتی عامل اصلی نقض اطلاعات است. این عدم اقدام معمولاً به دلیل حجم بالای حملات در حال ظهور و تعداد زیاد وصله‌های امنیتی منتشر شده در اکوسیستم فناوری اطلاعات امروزی و همچنین عدم وجود یک استراتژی جامع برای نصب آن وصله‌ها است.

ظهور اشکال جدید نقاط پایانی مانند اینترنت اشیاء، خط‌مشی «دستگاه خود را به محل کار بیاورید» و سایر آسیب‌پذیری‌ها در سیستم‌عامل‌ها و نرم‌افزارها منجر به انتشار انبوهی از وصله‌های امنیتی در ۵ سال گذشته شده است. . برای جلوتر از مهاجمان، باید به طور مداوم وصله های امنیتی را نصب کنید.

  • نظارت بر تمام نقاط پایانی

یک شبکه سازمانی و نقاط پایانی درون آن را تصور کنید که تعداد آنها می تواند به صدها یا هزاران و حتی بیشتر برسد. نقض های امنیتی امروزی معمولاً ناشی از نفوذ نقطه پایانی است (تخمین زده شده در 70٪). اگر این دستگاه ها را شناسایی و ردیابی نکنید، نمی توانید از آنها محافظت کنید. ساده ترین راه برای انجام این کار، انجام یک اسکن کامل برای یافتن و تأیید پیکربندی این دستگاه ها است. این فرآیند شامل چندین مرحله است. مراحل اصلی در این فرآیند عبارتند از:

    1. شناسایی و ارائه فهرست کاملی از تمام سخت افزارها، از جمله سرورها، لپ تاپ ها، ماشین های مجازی، شبکه و دستگاه های تلفن همراه؛
    2. حصول اطمینان از اینکه همه سیستم ها مطابق با استانداردهای مناسب و سیاست های امنیتی پیکربندی داخلی پیکربندی شده اند.
    3. برای شناسایی تغییرات ناخواسته یا نامناسب و تصحیح مشکلات پیکربندی، به طور مداوم این پیکربندی ها را زیر نظر داشته باشید.

داشتن یک لیست جامع از تمام نقاط پایانی برای ایمن سازی آنها ضروری است.

  • با آخرین نوآوری ها همراه باشید

هکرها و مهاجمان به طور مداوم فناوری و روش های خود را به روز می کنند. شما و سازمانتان باید همین کار را برای افزایش مقاومت در برابر آنها انجام دهید. شما باید با استفاده از به‌روزرسانی‌های امنیتی، مطابقت با استانداردها و راه‌حل‌های امنیتی، با آخرین نوآوری‌های فناوری همراه باشید (چه بهتر اگر همه اینها را در یک پلتفرم ترکیب کنید). پیشرفت‌ها در اتوماسیون، یادگیری ماشین و موارد دیگر به ساده‌سازی امنیت نقطه پایانی و کاهش حجم موارد مثبت کاذب کمک کرده است. تیم های امنیتی و فناوری اطلاعات نیز می توانند با منابع کمتر کارهای بیشتری انجام دهند.

  • رویکرد پیشگیرانه

همه طرح های امنیتی با کیفیت شامل رویکردهای فعال و پیشگیرانه برای آسیب پذیری های نقطه پایانی هستند. یکی از روش‌های واکنشی کلیدی، اسکن فعال و ارزیابی مستمر دستگاه‌های شبکه برای شناسایی ضعف‌ها، پیکربندی‌های نادرست و آسیب‌پذیری‌های داخل و خارج شبکه و ایجاد دید قوی برای شناسایی پورت‌های باز، فایروال‌های غیرفعال یا مشکلات آنتی ویروس است. این نکته برای شرکت هایی که باید استانداردها و قوانین خاص دولتی یا صنعتی را رعایت کنند نیز بسیار مهم است.

پس از شناسایی آسیب‌پذیری‌ها (مانند وصله‌های گمشده، پیکربندی‌های ناقص یا دستگاه‌هایی که استانداردها و مقررات را ندارند)، باید در اسرع وقت آن‌ها را برطرف کنید. یافتن یک راه حل امنیتی نقطه پایانی که با یک راه حل امنیتی، هماهنگ سازی، اتوماسیون و پاسخ ادغام می شود، بهینه سازی فرآیند را برای تعداد زیادی دستگاه بدون افزایش کار دستی امکان پذیر می کند.

  • امنیت نقطه پایانی را یک اولویت در نظر بگیرید

امنیت نقطه پایانی باید اولویت شما باشد. از بسیاری جهات، نقاط پایانی مختلف به محیط شبکه تبدیل شده‌اند، اما برای بسیاری از سازمان‌ها اینطور نیست. امنیت نقطه پایانی نه تنها از مشاغل محافظت می کند، بلکه اعتماد را حفظ می کند، به مشتریان اطمینان می دهد و فرآیندهای تجاری را ساده می کند. بدون اولویت‌بندی نیازهای امنیت سایبری، تلاش‌های شما برای ایمن نگه‌داشتن نقاط پایانی‌تان احتمالاً بی‌اثر خواهد بود. اگر نیاز به جلب حمایت مدیران دارید، حقایق زیر را با آنها در میان بگذارید:

  • 81 درصد از سازمان ها حمله نقطه پایانی را تجربه کرده اند که شامل نوعی بدافزار است.
  • 79 درصد از مسافران، دستگاه خود را به پورت USB یا پایانه شارژ عمومی وصل می کنند.
  • 33 درصد از کارمندان از تلفن هوشمند یا رایانه شخصی برای کارهای از راه دور استفاده می کنند.
  • تنها 47 درصد از سازمان ها شبکه های خود را به صورت 24 ساعته نظارت می کنند.

موارد بررسی شده فقط چند نکته و گام ساده بود که به محافظت از امنیت نقطه پایانی سازمان شما کمک می کند. با پیشرفت صنعت امنیت، ما شاهد راه‌حل‌هایی هستیم که امنیت، مدیریت وصله‌ها و انطباق با استانداردها را در یک پلتفرم به پایان می‌رسانند. سازمان‌ها باید از این راه‌حل‌های قدرتمند جدید برای محافظت کامل از خود در برابر تهدیدات نقطه پایانی رو به رشد استفاده کنند.

منبع: cyberdefensemagazine