
سوموتاسواستارتآپ پروتک مستقر در توکیو، که خدمات خرید آنلاین مستقیم املاک و مستغلات را ارائه میکند، 8.2 میلیون دلار سهام و 1.6 میلیون دلار بدهی ارائه کرده است. شرکت از زمان آغاز به کار خود در سال 2018 در مجموع 16 میلیون دلار جمع آوری کرده است.
تاکاهیرو سومی (مدیرعامل) و تومویا ایتو (مدیر ارشد عملیات) چهار سال پیش سوموتاسو را برای سادهسازی خرید و فروش املاک مسکونی تأسیس کردند.
ایتو گفت که در ژاپن، جایی که بازار املاک و مستغلات تکه تکه شده است، مالکان خانه با قیمت های فروش نامشخص، پر از هزینه های دلالی و متوسط دوره فروش بین 4 تا 8 ماه مواجه هستند. طبق گزارش وزارت زمین، زیرساخت، حمل و نقل و گردشگری 2020، این عوامل منجر به درصد پایینی از خانه های موجود در گردش در ژاپن شده است – حدود 15٪ در مقایسه با 80٪ که معمولاً در کشورهایی مانند ایالات متحده و بریتانیا مشاهده می شود. گزارش (MLIT). Sumutasu می گوید پلت فرم آن به کاربران اجازه می دهد تا در یک ساعت به ارزیابی منصفانه از خانه دسترسی داشته باشند.
Sumutasu مدل iBuyer را اتخاذ کرده است – به این معنی که خانهها را مستقیماً از صاحبان خانه میخرد، آنها را در مقیاس بزرگ بازسازی میکند و سپس آنها را به خریداران میفروشد. به گفته این شرکت، در حالی که ایالات متحده و اروپا بازار iBuyer رقابتی تری با Opendoor، Zillow، Offerpad و Redfin دارند، ژاپن دارای صنعت نوپای iBuyer است.
ایتو به تککرانچ گفت: «مدل کسبوکار شبیه مدل آربیتراژ است، جایی که تفاوت بین قیمت خرید و قیمت فروش، سود است. «تفاوت این است که ما از فروشنده با تخفیف نسبت به قیمت بازار خرید می کنیم. دلیل اینکه ما میتوانیم با تخفیف خرید کنیم این است که ارزشی را به فروشندگان پیشنهاد میکنیم که بتوانند به موقع و بدون مشکل بفروشند.
علاوه بر این، بر خلاف iBuyers که هزینه های خدمات را دریافت می کند، Sumutasu کمیسیون یا کارمزد پردازش دریافت نمی کند، زیرا معامله مستقیماً با فروشنده انجام می شود – بدون وجود نماینده بین آنها، ایتو در مصاحبه ای گفت. ایتو افزود: هنگام خرید یک خانه موجود در ژاپن، هزینه های دلالی معمولاً حدود 3 درصد از قیمت ملک است.
استارت آپ ژاپنی فناوری املاک و مستغلات خدمات خود را در توکیو اجرا می کند، اما قصد دارد آن را به مناطق بیشتری مانند اوزاکا و ناگویا منتقل کند. با آخرین بودجه، این شرکت قصد دارد به خرید خانه های بیشتر و راه اندازی خدمات کارگزاری وام مسکن خود در سال آینده ادامه دهد و هدف آن افزایش فروش پنج برابری نسبت به سال 2021 است. همچنین قصد دارد کارکنان خود را افزایش دهد.
ایتو به TechCrunch گفت که Sumutasu تقریباً 100 ملک را خریداری کرده است و در حال حاضر 30 لیست دارایی را به دلیل توسعه روان فروش نگهداری می کند. این شرکت با بیش از 20 بانک و شرکت بازسازی شریک است.
حامی موجود آزمایشگاه جهانی نوآوری (WiL) و سرمایهگذار جدید Mobile Internet Capital، سری B را به همراه سایر سرمایهگذاران جدید Mercuria Investment، Carta Ventures و Kiraboshi Capital رهبری میکنند. شرکت مالی ژاپن تامین مالی بدهی را مدیریت می کند.
توشیمیچی نامبا، شریک آزمایشگاه نوآوری جهانی، گفت: «اگرچه تجارت iBuyer از نظر اندازه بازار دارای پتانسیل عظیمی است، اما ما مدت زیادی است که این مدل کسب و کار را در ژاپن ندیدهایم زیرا از نظر مالی فشرده است. “ما مطمئن هستیم که آنها هستند [Sumutasu] می توانند از این چشم انداز کمتر رقابتی برای تحریک رشد خود استفاده کنند.
این شرکت دارای یک تیم 30 نفره است.