منو سایت

  • خانه
  • اخبار استارتاپ
  • سیلا کارخانه جدیدی را برای تولید باتری های خودروهای الکتریکی نسل بعدی در خاک آمریکا خریداری می کند

سیلا کارخانه جدیدی را برای تولید باتری های خودروهای الکتریکی نسل بعدی در خاک آمریکا خریداری می کند

 تاریخ انتشار :
/
  اخبار استارتاپ
سیلا کارخانه جدیدی را برای تولید باتری های خودروهای الکتریکی نسل بعدی در خاک آمریکا خریداری می کند

به گفته این شرکت، شرکت باتری‌سازی سیلا از خرید یک مرکز جدید در ایالت واشنگتن خبر داده است که طبق گفته این شرکت، تا پایان سال 2026 شاهد تولید باتری‌های نسل بعدی در صدها هزار خودروی الکتریکی خواهد بود.

این شرکت روز سه شنبه گفت که کارخانه 600000 فوت مربعی در موزس لیک، واشنگتن، تا نیمه دوم سال 2024 تولید مقادیر خودرویی از فناوری باتری سیلا را آغاز خواهد کرد و تولید کامل آن از اوایل سال 2025 آغاز خواهد شد. به گفته ژن بردیچفسکی، بنیانگذار و مدیر عامل سیلا، این شرکت به سرمایه گذاری های مشترک موجود با خودروسازانی مانند BMW و Daimler و همچنین شراکت های دیگری که سیلا به طور علنی به آنها اشاره نکرده است، خدمت خواهد کرد.

به گفته این شرکت، شیمی باتری سیلا، گرافیت موجود در آند سلول باتری را با سیلیکون جایگزین می‌کند تا بسته باتری ارزان‌تر و با انرژی بیشتری ایجاد کند. نیروگاه برق آبی جدید در واشنگتن می تواند 10 گیگاوات ساعت (گیگاوات ساعت) ظرفیت در سال را در صورت استفاده به عنوان جایگزین کامل برای گرافیت، یا 50 گیگاوات ساعت در صورت استفاده به عنوان یک جایگزین جزئی، تولید کند. سیلا گفت که این ماده برای تامین انرژی باتری در سالانه 100000 تا 500000 خودروی برقی درجه یک و 500 میلیون تلفن همراه کافی است.

این خبر یک روز پس از آن منتشر شد که دولت بایدن مبلغ 3.1 میلیارد دلار را برای حمایت از تولید محلی باتری برای وسایل نقلیه الکتریکی اعلام کرد. سخنگوی سیلا به تک کرانچ گفت که این شرکت در حال حاضر در حال بررسی اعلامیه وزارت انرژی است و احتمالاً درخواست خواهد کرد، مشروط بر اینکه سیلا شرایط واجد شرایط بودن را داشته باشد.

در حالی که تاسیسات در واشنگتن همچنین باتری‌هایی برای لوازم الکترونیکی مصرفی تولید خواهد کرد، سیلا بیش از یک دهه است که برای انتقال شیمیایی باتری‌های خود به خودروهای الکتریکی کار می‌کند و سرانجام در حال نزدیک شدن است. (بردیچفسکی هفتمین کارمند تسلا بود که یکی از اولین کسانی بود که باتری لیتیوم یونی را در خودرویی با موتور احتراق داخلی نصب کرد.) بردیچفسکی معتقد است که فناوری سیلا از پایان سال 2025 تا انتها به خودروهای الکتریکی در همه جا خواهد رسید. 2026، بسته به مدت زمانی که خودروسازان طول می کشد تا فناوری جدید را تأیید کنند، روندی که می تواند 6 تا 18 ماه طول بکشد.

ژن بردیچفسکی، بنیانگذار شیمی باتری سیلا، درباره علم بزرگنمایی

سپتامبر گذشته، سیلا دستور العمل شیمی نسل بعدی خود را برای اولین بار تجاری کرد، و آن را فراتر از مقادیر آزمایشی افزایش داد تا بتواند در ردیاب تناسب اندام پوشیدنی جدید Whoop ظاهر شود. در آن زمان، سیلا به TechCrunch گفت که برای داشتن مواد کافی برای استقرار در خودروها و در نتیجه کارخانه جدید، باید 100 برابر بیشتر مقیاس شود.

“هر کس [of the two] خط تولید[s] بردیچفسکی به TechCrunch گفت: این کارخانه جدید حدود 100 برابر بیشتر از خط تولید فعلی ما در آلامدا بهره وری خواهد داشت. خط تولید آلامدا سیلا می تواند 15 مگاوات ساعت ظرفیت تولید کند. “این یک گام بزرگ است و به ما امکان می دهد تا به مقیاس خودکار برسیم. فاز دوم شامل یک نیروگاه 150 گیگاوات ساعتی است که به طور کامل توسعه یافته است و این طرحی برای یک نیروگاه جهانی خواهد بود که قصد داریم ابتدا در ایالات متحده بسازیم و سپس در اروپا و آسیا در آینده کپی کنیم.

کارخانه واشنگتن که اسناد املاک نشان می دهد در 3741 Road N NE واقع شده است، طبق گفته بردیچفسکی، برای سیلا «چند صد میلیون دلار» هزینه خواهد داشت، که تا حد زیادی با بودجه 560 میلیون دلاری شرکت برای آخرین سری هزینه می شود. F ژانویه. ، که کل بودجه نیرو را به حدود 880 میلیون دلار رساند. مدیر عامل شرکت برآورد کرد که مقیاس بندی از 10 گیگاوات ساعت به 150 گیگاوات ساعت به 1 تا 2 میلیارد دلار نیاز دارد.

با توجه به تقاضای باتری در ایالات متحده و این واقعیت که آسیا، به ویژه چین، در حال حاضر بیشتر توسعه و تولید باتری را در اختیار دارد، یافتن سرمایه ممکن است برای سیلا مشکلی ایجاد نکند.

بردیچفسکی گفت: تقاضا برای باتری که تا پایان دهه خواهیم داشت، تنها حدود 5 درصد از این ظرفیت در کشور وجود دارد. “بنابراین می توانید به آن به عنوان یک مشکل بزرگ نگاه کنید یا به عنوان یک فرصت بزرگ به آن نگاه کنید. و شما یا عقب می مانید یا عقب می مانید.»

بردیچفسکی با اشاره به طیف وسیعی از نوآوری های شرکت های آمریکایی از زمان آغاز به کار تسلا تا نبوغ خورشیدی و انرژی خورشیدی، گفت: داستان از بسیاری جهات این است که ایالات متحده در زمینه انرژی و انتقال انرژی عقب مانده است و من فکر نمی کنم این درست باشد. پیشرفت های پیل سوختی «مقدار عظیمی از نوآوری وجود دارد، اما بخشی که در آن خوب عمل نکرده ایم، تولید است. سیلا نمونه ای از همین نوع نوآوری بود، با این تفاوت که اکنون به مرحله دوم می رویم و بر تولید در بازار داخلی تمرکز می کنیم.

چرا بنیانگذاران فناوری های نوظهور ابتدا باید با سخت ترین مشکلات دست و پنجه نرم کنند