منو سایت

4 خطای رایج که می تواند به برنامه امنیتی شما آسیب برساند

 تاریخ انتشار :
/
  اخبار استارتاپ
4 خطای رایج که می تواند به برنامه امنیتی شما آسیب برساند

4 خطای رایج که می تواند به برنامه امنیتی شما آسیب برساند

اخیراً تیم تشخیص و پاسخ مایکروسافت (DART) بر اساس تجربه و تخصص خود که در طول سال ها به دست آورده است، چهار خطای رایج امنیتی و راه هایی برای اجتناب از آنها ارائه کرده است. در این مقاله از فراست به بررسی این موارد می پردازیم.

خطاهای رایج سایبری بر اساس نمای DART عبارتند از:

  • اصول مهم سلامت سایبری را نادیده می گیرد و آنها را نادیده می گیرد
  • داشتن توهم امنیت کاذب
  • عدم آگاهی از محیط
  • فقدان برنامه مدیریت بلایا

در زیر به بررسی و تحلیل هر یک از موارد فوق خواهیم پرداخت.

1. اصول مهم سلامت سایبری را نادیده می گیرد و آنها را نادیده می گیرد

ناتوانی سازمان ها در پایبندی به اصول سلامت سایبری یکی از اشتباهات رایجی است که هنوز شاهد آن هستیم. طبق گفته Microsoft Digital Defense، آسیب‌پذیری‌ها اغلب به دلیل امنیت سایبری ضعیف استفاده می‌شوند. بر اساس این گزارش، با رعایت اصول ساده سلامت سایبری به راحتی می توانید از سازمان خود در برابر بیش از 90 درصد حملات و نفوذهای سایبری محافظت کنید.

برخی از کارهایی که سازمان ها می توانند برای حفظ امنیت و بهبود امنیت خود انجام دهند عبارتند از:

  • احراز هویت چند مرحله ای را فعال کنید:

شما باید بر اساس همه داده‌های موجود، مانند هویت کاربر، موقعیت جغرافیایی، دستگاه یا سرویس یا حجم کاری، طبقه‌بندی داده‌ها و ناهنجاری‌ها، تأیید و تأیید کنید.

  • از اصل حداقل دسترسی پیروی کنید:

ارائه حداقل دسترسی به کاربران و به کارگیری رویکرد صحیح و به موقع برای دسترسی و همچنین اتخاذ سیاست های انطباق مبتنی بر ریسک و حفاظت از داده ها، به امنیت داده ها و حفظ بهره وری کمک می کند.

  • به روز نگه داشتن نرم افزار:

با اطمینان از اینکه دستگاه‌ها، زیرساخت‌ها و برنامه‌های کاربردی سازمان شما و پیکربندی‌های آنها همیشه به‌روز و دقیق هستند، می‌توانید خطر آسیب‌پذیری‌های امنیتی را به حداقل برسانید.

  • استفاده از ابزارهای ضد بدافزار:

با نصب و فعال سازی راه حل های محافظت از بدافزار در همه دستگاه ها و نقاط پایانی از حملات بدافزار جلوگیری کنید.

  • حفاظت اطلاعات:

باید بدانید که اطلاعات حساس شما در کجا ذخیره می شود و چه کسی به آن دسترسی دارد. از اصول توصیه شده مانند استفاده از برچسب های داده ها و اجرای سیاست های حفاظت از داده ها برای جلوگیری از از دست رفتن داده ها استفاده کنید.

عدم توجه به اصول سایبری

2. داشتن توهم امنیت کاذب

سازمان‌ها اغلب تصور می‌کنند که انجام چند قدم خاص امنیت کامل را برای کسب‌وکارشان به ارمغان می‌آورد. در حالی که رعایت استانداردها و الزامات قانونی به تنهایی نمی تواند شرکت ها را ایمن کند. زمانی که سازمان‌ها فقط از شرایط مشخص شده در استانداردهای قانونی پیروی کنند، امنیت زیرساخت آنها محدود می‌شود. امروزه، تغییرات در مقررات حفظ حریم خصوصی و منابع محدود، مانند کمبود بودجه و کارکنان، مشکلاتی را برای مشاغل ایجاد کرده است. مفهوم “دخالت” نمونه خوبی از حمله ای است که معمولاً در نتیجه احساس امنیت کاذب رخ می دهد. هنگامی که مهاجمان دائماً در حال جستجوی راه‌های جدید برای نفوذ به محیط هستند، می‌توانیم با تصور یک پیشرفت، از خود در برابر آسیب‌های مضر اجتناب‌ناپذیر حملات محافظت کنیم.

امنیت ابری نیز همیشه یک چالش برای شرکت ها است. DART نمونه های زیادی از این را در شرکت های مختلف دیده است. به عنوان مثال، مدیر پلتفرم ابری بدون آشنایی با رویه ها و فرآیندهای مورد نیاز برای اطمینان از اینکه همه چیز به درستی کار می کند، تغییراتی در تنظیمات امنیتی این محیط ایجاد می کند. در نتیجه مهاجمان شکاف هایی در مکانیسم های دفاعی ایجاد می کنند و فرصت هایی برای چنین شکاف هایی ایجاد می کنند. با توجه به حفاظت عمیق، این کنترل ها باید به روشی منسجم با هم کار کنند.

3. دانش کافی در مورد محیط زیست وجود ندارد

شناسایی و مدیریت ریسک های امنیتی و داده ها در محیط یک سازمان می تواند یک چالش باشد، به خصوص زمانی که با محیط آشنا نیستید. تا زمانی که کنترل کاملی بر محیط نداشته باشید، نمی توانید محل حمله را مشخص کنید. استفاده از ابزارهایی مانند ماژول مدیریت آسیب‌پذیری و تهدید مایکروسافت در Microsoft Defender به شناسایی آسیب‌پذیری‌ها و پیکربندی‌ها در زمان واقعی کمک می‌کند. علاوه بر این، تیم‌ها می‌توانند آسیب‌پذیری‌ها را بر اساس دیدگاه تهدیدها و تشخیص‌هایی که در سازمان خودشان ایجاد می‌شود، اولویت‌بندی کنند. چنین اطلاعاتی می تواند به طور قابل توجهی به تیم های امنیت سایبری در شناسایی نگرانی ها و همچنین تسریع در امور کمک کند. شناخت محیط نیز در کاهش پیچیدگی آن تاثیر بسزایی دارد. واضح است که پیچیدگی قاتل امنیت است.

4. فقدان طرح مدیریت بلایا

بدون شک حملات سایبری حتی با وجود دفاع مناسب نیز اجتناب ناپذیر است. هدف اصلی طرح واکنش به بلایا به حداقل رساندن پیامدهای حملات و حوادث امنیتی است. اول از همه، کارکنان باید بدانند که هنگام وقوع حمله با چه کسی تماس بگیرند. اگر کارمندی نداند که در صورت بروز حادثه باید با مدیر ارشد اطلاعات یا سایر کارکنان مربوطه تماس بگیرد تا در اسرع وقت در مورد حادثه با آنها مشورت کند، بعید است که باقی بماند. در خدمت برای مدت طولانی این نیز با دانش محیطی مرتبط است.

به عنوان یک کسب و کار، باید یک استراتژی بازیابی بلایا و تداوم کسب و کار داشته باشید تا در صورت بروز مشکلات برنامه ریزی شده یا برنامه ریزی نشده، داده ها و برنامه های خود را حفظ کنید و عملیات آنلاین خود را به خوبی انجام دهید. آژور خدمات مختلفی مانند پشتیبان گیری و بازیابی سایت ها دارد که در این زمینه به سازمان ها کمک می کند.

نتیجه

اگرچه چهار اشتباه ذکر شده در این مقاله بسیار رایج است، اما با ابزار و نکات مناسب باید از بروز آنها جلوگیری کرد.

منبع: csoonline