
یک شرکت سوئیسی در زمینه فناوری مواد غذایی مستقر در ژنو از یک تزریق نقدی جدید 8 میلیون دلاری برای ایجاد یک مرکز تولید در مقیاس صنعتی استفاده می کند تا مشتریانش با استفاده از فناوری تخمیر بتوانند پروتئین های جایگزین خود را ایجاد و مقیاس کنند.
دور اول توسط Astanor Ventures رهبری شد و توسط گروهی از سرمایه گذاران از جمله XAnge، Blue Horizon و Nucleus Capital دنبال شد.
همانطور که در این هفته اشاره کردم، پروتئین های جایگزین نقطه داغی هستند که هم استارت آپ ها و هم سرمایه های خطرپذیر را جذب می کنند. Planetary در درجه اول با شرکت های تخمیر کار می کند که از بیومس و روش های تخمیر دقیق برای ایجاد جایگزین هایی برای گوشت و محصولات لبنی استفاده می کنند. موسسه غذای خوب گزارش داد که این بخش خاص در سال 2021 1.7 میلیارد دلار در مقایسه با 600 میلیون دلار در سال 2020 جمع آوری کرد.
بنیانگذار و مدیر عامل شرکت دیوید براندز، Planetary را با ایان ماریسون، یواخیم شولزه و مویوا آکوئینتویه راه اندازی کرد تا ظرفیت تولید بالادستی و پایین دستی را برای تولید دقت میکروبی و تخمیر زیست توده مایسلی و تخمیر میسلی هدف قرار دهد تا شبکه جهانی از سایت های تولید به هم پیوسته در سراسر اروپا ایجاد شود. .
این دومین سرمایه گذاری برندز در زمینه پروتئین جایگزین است. او قبلاً در Procter & Gamble و McKinsey کار می کرد قبل از اینکه به یک خرده فروش برود، جایی که او زنجیره ارزش محصول مرغ را تعریف کرد. در سال 2019، او در صلح گوشت شروع به کار کرد که بر روی گوشت کشت شده تمرکز دارد. در سال 2020 توسط شرکت کشاورزی سلولی Meat-Tech خریداری شد.
برندس به TechCrunch گفت: “مأموریت ما ارائه راه حلی پایدار برای دامپروری انبوه و ارائه محصولی در مقیاس صنعتی عظیم است.” ما به پتانسیل پروتئینها و فناوریهای جایگزین و تولید محصولات خوراک محلی در دسترس اعتقاد داریم.
بسیاری از شرکتها در فضای پروتئین جایگزین در حال توسعه یک فناوری یا محصول هستند، اما مقیاس چیزی است که آن را برای برخی از شرکتها از بین میبرد. برای کسانی که آماده مرحله بعدی هستند، برنامه های Planetary شامل تعدادی تخمیرکننده میکروبی است که قادر به تولید بین 200000 لیتر تا 500000 لیتر محصول هستند. هدف این شرکت این است که این ظرفیت را در اختیار مبتکران و برندها قرار دهد تا بتوانند مستقیماً بدون حضور محلی وارد بازار شوند.
علاوه بر این، “Planetary” میتواند پروتئینها را به طور کامل از منابع کربن یا قندهای محلی تولید کند، در نتیجه تاثیر بیثباتی و آشفتگی ژئوپلیتیکی را محدود میکند، همانطور که امروزه مشاهده میشود.
با سرعتی که شرکت در حال حرکت است، برندس انتظار دارد تا سال 2030 پوشش جهانی داشته باشد تا Planetary بتواند به صورت منطقه ای تولید کند، که امنیت غذایی و قابلیت های پایداری را اضافه می کند تا بتواند مواد خام را به صورت محلی تهیه کند.
او افزود: «ما میخواهیم یک شریک در مقیاس باشیم، اما اغلب در انعطافپذیری و رهبری هزینهها یک مبادله وجود دارد». ما میخواهیم با انعطافپذیری شروع کنیم و پس از آن زمانی که موفق به گسترش شدیم، هزینه رهبری را به خرج دهیم.»
برنامه ریزی ها برای اولین محصولاتی است که تا سه ماهه چهارم سال 2023 یا اوایل سال 2024 از این تاسیسات عبور کنند. این شرکت قبلا برنامه ریزی تاسیسات را آغاز کرده است، اما هنوز یک سال برای ساخت زمان نیاز است.
برندز همچنین انتظار دارد تا دو سال دیگر زنجیره تامین متفاوت به نظر برسد زیرا بازار بسیار بزرگ است و محصولات پروتئینی جایگزین مورد تقاضا هستند، به خصوص با توجه به نیاز به تغذیه جمعیت جهانی 9 میلیاردی تا سال 2050.
Planetary سپس در حال آماده شدن برای جمع آوری دور دیگری از بودجه در پایان سال برای تامین مالی بیشتر این تاسیسات و ماشین آلات است.
وی افزود: “ما همچنین در حال حاضر به دنبال سایت های تولیدی در ایالات متحده هستیم.” برای دستیابی به مراحل اصلی خود، باید مالکیت معنوی حیاتی بسازیم و آن را به ثبت برسانیم، مراحل طراحی تاسیسات را تکمیل کنیم و با مبتکران قراردادهای تجاری منعقد کنیم.